söndag 24 juli 2011

IKEA 2012


Juli månad går just in på sin sista vecka nu och snabbare än vi tror står hösten inför dörren. Det betyder förstås att vi får börja njuta av de nya kollektioner som snart börjar dyka upp i affärerna. Åtminstone jag tycker alltid det är intressant att se vilka färger och former som skall följa oss den kommande säsongen.

Jag antar att det kommer att bli något besök på IKEA också, under vintern/våren när huset börjar ta form. IKEA är en höjdare på smarta lösningar för bl a förvaring, tycker åtminstone jag, så den sidan kommer jag åtminstone att titta extra noga på där.

Den finska katalogen finns inte ute ännu, men är du nyfiken på vad IKEA katalogen 2012 innehåller, så kan du bläddra i den amerikanska versionen här. Lagom sysselsättning för en slapp söndag kanske?

Ha en skön söndag!

8 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Jag satt en sen kväll nyligen och bläddrade i katalogen, och hittade faktiskt inte så mycket intressant för en gångs skull. Inga absoluta "måste-ha-saker" hittade jag. Kanske ett tecken på att vi äntligen har allt vi behöver? :-)

Livet på Vestergård sa...

Ett besök på Ikea är alltid inspirerande och smart förvaring är de expert på.
Kram Kicki

Camilla sa...

tänkte för någon dag sedan att det börjar bli hög tid med en ny Ikeakatalog så tack för tipset :) Ha en skön söndag!

Lyckoslanten sa...

Jag ska ta mig en bläddrare och kommer säkert också att göra många besök på ikea eftersom jag har ett krävande rum att planera, mitt eget arbetsrum och då gäller det främst förvaring.
Ha det så gott du! ♥

sagaulla sa...

Jag skall ju flytta i höst och så slog det mig att jag kanske skall kolla Ikeakatalogen, men...hittade bara en från 1999, har visst slängt alla de andra så Kopparvägsandarna och silvermaskarna får nog vacker följa med flyttlasset tillsammans med moffas o mommos gamla stol och bordet som snickrades ihop av tallen som växte på Blidö!

sagaulla sa...

Oj nu var jag nog trött, jag menade förstås silverfiskarna!!

Hanna sa...

Det skall jag kolla in, för jag var så sugen på en ny matta.
Kram
Hanna

Anonym sa...

Tack! Fast jag blev faktiskt lite besviken... hade hoppats på fler roliga nyheter... :-/ Men börsen hålls ju rundare fstås :)

Haje