söndag 1 maj 2011

Att vara med ballong,


"Man kan inte vara nere med en ballong", säger ju Nalle Puh och man måste ju bara hålla med honom. Man blir glad av ballonger, så är det bara.

Mitt starkaste minne av 1:a maj från när jag var barn, är just ballongerna. På den tiden var de runda och enfärgade, idag finns det ju en uppsjö av olika kreationer att välja mellan. Dagen bjöd på soligt men blåsigt väder, så man fick allt hålla hårt i snöret idag för att ballongen inte skulle sväva iväg mot högre höjder.

Vi trotsade den kalla vinden och åt årets första uteglass. Litet kallt var det nog - men gott! Sen avnjöt vi en mycket god lunch i goda vänners sällskap. Vi har som tradition att luncha med våra vänner varje 1:a maj. Förra året var ett undantag dock. Jag kunde nämligen själv ha agerat ballong själv vid den tidpunkten...

Nu fortsätter vi firandet under veckan som kommer. Samtidigt som vi siktar på att få in bygglovshandlingarna. Det torde bli en intressant vecka alltså!

Önskar er en upplyftande början på månaden och den nya veckan!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vacker mage!Men så blev de också en vacker flicka,gratulera den tuffa damen från oss hostande och harklande släktingar,bättre lycka nästa år!
Moster B

Livet på Vestergård sa...

Ja visst förknippar man sin egen 1:a maj med färgranna ballonger. När barnen var små skulle det vara varsin ballong från torget :)
Fin ballong du själv hade förra året :)

StrandviksVillan sa...

Wow vilken kula!!
Tycker det är så synd att det knappt finns några bilder av min mage, trots att den varit stor tre gånger... (visserligen är den fortfarande stor, hehe! men mjuk nu istället :D)

Önskar er en riktigt lyckosam och fin vecka!
kram, A-C

alegni sa...

vilken fin magge! och en fin unge kom det ju ut därifrån också.
lycka till med allt pappersjobb. konstigt förresten att vi inte får till den där träffen någon gång...
kram

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Vilka fina ballongbilder :) Tittar in en sväng mellan mitt städstök idag. Får passa på när vädret är mulet och kallt. Hemmet förfaller i damm. Kramar från Maria