tisdag 5 april 2011

Tema vecka 14, Favorit inredningsaffär


För en prylgalning som jag, är veckans tema på fabriken ett tacksamt ämne. Det torde inte vara någon överraskning för den som följer denhär bloggen att min absoluta favoritinredningsaffär heter Säde. Affären har nyligen flyttat till större lokaler och utbudet är nu ännu bredare än tidigare. De stora fönstren som släpper in mycket ljus gör också att produkterna kommer fram på ett mycket fördelaktigare sätt än förr.

Det som tilltalar mig med Säde är just det breda utbudet och den sköna stämningen i affären. Där finns många kända märken och varor från några euro och uppåt. Sen gillar jag dendär "AHA" upplevelsen när man stiger in genom dörren. Det finns liksom så mycket att ta in och låta sig inspireras av. 

Veckan har startat med full fart igen. Vi börjar rusta upp för diverse födelsedagsfirande i huset nu. Om man kollar i kalendern, så blir det mycket firande de kommande veckorna. Tre viktiga födelsedagar, påsk, första maj och morsdag alla på raken. Vilken glädje!

Nu gäller det iallafall att försöka få några timmars vila. Sov sött!

5 kommentarer:

alegni sa...

det är snart två veckor sen mitt senaste besök på säde och jag har grym abstinens, men på fredag lättar trycket äntligen :)

HEMMA sa...

Vi verkar ha lite samma tisdagstema objekt, roligt :)
Trevlig fortsättning på veckan!
MALIN

Hanna sa...

så mycket fint.
Ha en fin dag!
kram
Hanna

Joanna sa...

Jag har nominerat dig på min blogg :)

StrandviksVillan sa...

Puh! Du har bråda tider framför dig! Men angenäma händelser förstås :)
(Men det kräver också en hel del av frun i huset med kalas o dyl)

Suck... jag har fortfarande inte besökt nya butiken :( Men väntar och längtar! Eventuellt blir det av på måndag.
Visst är det en speciell stämning hos Säde!

Trevlig helg!
A-C