söndag 11 september 2011

Bloppissöndag,

Idag var jag på premiär. Bloppispremiär. Jag har aldrig varit på bloppis förr, så jag tänkte passa på att besöka det allra första som ordnades i vår soliga stad. Bloppiset ordnades på Ritz, som är en sevärdhet i sig. Lokalen är full av intressanta inredningsdetaljer.


Bloppiset erbjöd på allehanda intressanta fynd. Mest fanns där kläder, som vi tyvärr redan har skåpen fulla av här. Jag hade kanske hoppats på att se litet mera prylar där.


Men inte kom jag tomhänt hem inte. Det blev silvrigt för hela slanten och jag slösade hela 5 euro för alla fynden. Det blev ett set teskedar, ett fat och ett coolt bälte. Det skall jag använda på något välvalt tillfälle.

Tyvärr hade det väl kunnat vara litet flera besökare på bloppiset, men kanske de flesta passade på att njuta av det vackra solskenet ute istället. För den som gillar second-hand, kan jag också tipsa om Misio som är en nyöppnad affär i samma fastighet som Ritz. Deras koncept är att sälja second-hand plagg av god kvalitet.

Nu får jag önska en god fortsättning på söndagen!

3 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Vilken tid var du på bloppiset? När jag var där var det så smockfullt med folk att man inte ens såg vad som låg på borden! Och arrangörerna var förvånade över att så många hittat dit.

En vacker vardag sa...

Jag tittade inte på klockan men tre-fyratiden kanske? Kanske det bara råkade sig att det var litet lugnare just då. Hoppas det för alla som besvärat sig med att rusta upp till försäljning.

Anna-Lena sa...

Jag var där genast det öppnade kl 14 så kanske alla rusade dit samtidigt då.