fredag 2 september 2011

Pigga huvudbonader i höst,

Under den gångna sommaren har jag hunnit susa genom de Österbottniska landskapen både en och två gånger. Jag har besökt Bostadsmässan i flera repriser och de obligatoriska marknaderna på Jakobs Dagar och Juthbacka. På en av mina utfärder i bygden, när jag hämtade hem en möbel till huset (den får ni se litet senare, när den flyttat in i huset) så råkade jag på en intressant butik som säljer inredningsartiklar och barnplagg ur egen produktion.

Där passade jag på att köpa varsin höstmössa till barnen med stjärnmönster. Förutom mössor fanns det hakklappar, strumpbyxor, hårband och en massa annat fint i butiken som snart öppnar en egen webbutik. Tills dess kan man kika på Maja Homes produkter på deras blogg.

Efter flera tunga veckor laddar vi upp för en skön och byggfri helg. Vi skall bara mysa tillsammans med barnen och träffa goda vänner. En riktig batteriladdare alltså!

Nu önskar jag dig en riktigt skön första septemberhelg. Om du inte har deltagit i utlottningen av den sköna höstsjalen ännu, så skall du göra det nu. Jag pekar neråt...

5 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Anna-Lena sa...

Fina stjärnmössor i härliga färger! Jag är insnöad på stjärnor just nu...tror Edvins rum kommer att vimla av dem. Det gäller att behärska sig :-) Ha en skön helg och njut av att vara lediga!

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej!
Vad roligt,här hittade jag till en för mej ny blogg.
Jättefina höstmössor du hittat,piggar upp i höstmörkret.
Önskar dej en härlig helg.
Kram Anette

lyckobo sa...

Oj så söta mössor, sådana vill jag ha åt pojkarna också!

Låter bra med en byggfri helg, det är ni nog värda!

Ha en fin helg!

Camilla sa...

jättesöta mössor! Hoppas att ni haft en skön byggfri helg :)