söndag 11 september 2011

Helg med städdille,


Numera händer det ganska sällan att jag får städdille. Krafterna vill liksom inte infinna sig och jag har med viss uppgivenhet konstaterat att jag blir en ständig tvåa mot de små juvelerna som är både snabbare och effektivare än jag att sprida ut grejer i lägenheten. I veckan fick jag iallafall ett oväntat ryck och drog igång med litet städning hemma.


När jag nu en gång hade ångan uppe, bestämde jag mig för att ta ett ryck på bygget också. När vi gjöt golvet så kom det små betongsprätt på fönstren och fönsterkarmarna. Sånt har en tendens att bränna fast med tiden, så därför tänkte jag åtgärda det så fort som möjligt. Så idag har jag skrapat alla fönstren (konstaterade att de är ganska många) fria från betongsprätt samt tvättat och torkat fönstren och karmarna. Inte världens roligaste jobb, men jag tror att jag kommer att vara glad att jag gjorde det senare.


Igår fick jag inspiration att baka också och tillsammans med sonen bakade vi en smarrig kladdkaka. Om du också gillar bakverk och matlagning så kan jag tipsa om denhär bloggen som jag tycker är väldigt inspirerande.

Idag är sista dagen att delta i utlottningen. Sen kommer jag att hålla er i spänning några dagar innan jag avslöjar vem som är den lyckliga vinnaren. Missa inte det!

Ha nu en riktigt skön söndagkväll och en fin början på den nya veckan!

2 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Jag går och stirrar på fönstren här hemma. De borde tvättas och ändå sköt jag upp det ännu den här helgen...kanske den rätta inspirationen infinner sig nästa helg...
Så gott med kladdkaka!

Hanna sa...

Ha en fin måndagskväll. Kram
Hanna