lördag 24 september 2011

Höstens trendfärg hos oss,

iblaursen.dk
Nu när höstmörkret har sänkt sig över oss, så kunde jag tänka mig någon färgklick i hemmet för att pigga upp litet. Som jag varit inne på tidigare så är ju plommon/lila en färg på frammarsch denna höst. Det är ingen direkt favoritfärg hos mig, men någon detalj kunde jag tänka mig. Som en liten ljuslykta... eller kanske en mjuk kudde till soffhörnet...

ellos.fi
Det jag däremot INTE kan tänka mig är lila på tapeterna. Inte alls faktiskt. Nej, nej, nej...


Ha en riktigt skön helg och tänd ett ljus i höstmörkret!

6 kommentarer:

sagaulla sa...

Jag kommer nog att behålla min lila tapet i mitt nya kök! Skall måla min gamla mommos kökstolar i orange!!!!!! Och kanske skall jag även ha gröna strumpor! Det blir en färgrik höst!

Tjingeling!

maria sa...

Vi har målat ljuslila väggar i vardagsrummet och så får det vara ett tag till :)

Har även lila detaljer i kuddar och annat...

Kramar

alegni sa...

ajdå, synd att du ångrat tapetvalet nu efteråt ;) vissa kan ju tycka att det är snyggt med dylik modern konst på tapeten. fast mest är det väl sådana där korta människor som gör det...
ha så roligt i kväll! kram

Hanna sa...

Någon liten lila detalj kan jag tänka mig men inte för mycket.
Kram
Hanna

Anna-Lena sa...

Jag såg inte ens det lila på tapeten först, trodde bara jag hade lite smuts på min skärm :-) Är det den stora eller lilla förmågan som ritat? Den lilla hoppas jag på... :-)

StrandviksVillan sa...

Hmmm... njä, kanske inte direkt lila lite utspritt här och där... :/ Men faktiskt så har vi MÖRKlila tapeter i sovrummet och I love it! Vill ha mörkt och ombonat för att kunna sova jag!
Hos oss har det också blivit nåt "konstverk" men lyckligtvis med blyertspenna bara.

Trevlig helg!
kram, A-C