fredag 16 september 2011

Inför helgen,

Till vänster: kök, till höger: TV-rum/vardagsrum

Så var det äntligen fredag igen och vi får lämna en bråd vecka med sjukhusbesök, kursstart och en massa annat bakom oss. Båda barnen är inne i en period när de sover dåligt på nätterna och jag tycker att mina krafter tryter mera än någonsin nu. Att under en längre period inte få sova på nätterna är nog inget vinnande koncept för någon.

I helgen väntar ingen vila heller. Nu skall hela betonggolvet slipas i huset och en hel del material flyttas på tomten igen. Materialhanteringen är nog en stor del av byggandet, känns det som. Var och varannan helg kånkar vi runt på olika skivor och bräder, som skall flyttas. Så skall det ju städas också. Både hemma och på tomten. Nej, nu är det nog bäst att jag sätter punkt innan jag börjar låta riktigt gnällig.

Vad skall du göra i helgen?

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det var mycket på gång hos er.Hoppas att du hittar stunder av vila också!
Så roligt att följa med hur huset tar form.
Min tallrikshylla har jag köpt från Huset på landet/Talo maalla´s nätbutik, och jag är väldigt nöjd med den.
Kram Kicki

alegni sa...

inte konstigt att du börjar känna dig sliten, vännen :/
det är auktion i gamla piffi på söndag, har du lust att hänga med?

Så Vitt Jag Vet sa...

Vet att det inte är lätt att bygga och ha små barn...Kommer ihåg vårt tillbygge, dottern var liten vild och mycket spring.. Höll på att bli knäpp då min man byggde allt själv... Men med facit på hand så duktig var min man med att jobba bygga samtidigt..
oj vad jag väntar på min schal.. Är så glad...
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Det är jobbigt när det pågår, men man glömmer det sen! Huset kan vara ett andningshål för dig också blott att marktjänsten fungerar.
Ha en givande helg nu! ♥

Camilla sa...

här är samma period med dåligt sovande barn. Känns bara som att perioden aldrig tar slut... :/ Här blir det som sagt jobb i morgon och kanske kikar vi förbi hos er på söndag :) Hoppas ni får en natt med god sömn!

sagaulla sa...

En Guds lycka att du har din lilla mamma som alltid ställer upp! Utan henne hade du aldrig klarat av att vara kreativ och beslutsam både hemma och i ert blivande hem! Du har energi så det räcker till både här och där, men försök att reglera den så du inte går i väggen kära du!
Själv skall jag idag bara röja och röja och åter igen röja för min flyttning i oktober! Var rädd om dig nu!

StrandviksVillan sa...

Nej, mycket kan man vara utan, men inte sömn! Jag blir verkligen grinig och otrevlig när jag sovit för litet... Lyckligtvis är mina barn så stora så dom sover på nätterna numera.
Hoppas dom oroliga nätterna är tillfälliga för er!
Jobba lugnt vid huset och fantisera under tiden på de stunder ni sen får njuta av ert eget hem!
kram, A-C