onsdag 14 september 2011

Höst i Dolly's Boutique,


Jag var på en avstickare till Dolly's Boutique idag (kan ni gissa varför?) och nu börjar hyllorna vara väl fyllda med höstens härliga nyheter. Färgskalan är ganska dämpad och går i huvudsak i svart, vitt, grått och brunt. Stilrent och snyggt till hösten.


På ena stången hängde en rykande färsk leverans från by TiMo. Det måste man då säga om det märket att deras designers har ett sinne för fina material och personliga detaljer. Så gott som varje plagg är försett med någon unik detalj känns det som.


Eller vad säger ni om en tröja med spets i ryggen? Får man tro andra bloggare, så verkar den vara en riktig storsäljare den här hösten. De svarta bootsen kommer från Uldahl, som är ett nytt märke i butiken. Mera ur Uldahls kollektion kan du se här och by TiMo's kollektion här.

Nu är det väl ingen som är nyfiken på vad jag annat gjorde på Dolly's idag?

13 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så fina kläder !
Jo nu är vi, eller åtminstone jag, nyfikna på vem som är den lyckliga vinnaren ;0)
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Visst blir man nyfiken på det ena och det andra! Jag är ju verkligen svag för by Ti Mo och är så nöjd med de plagg jag har hittills så det får bli fler! ♥

vi i villa ville kulla sa...

Tunikan är ju helt underbar!!!
Ha en fortsatt mysig kväll...
Lotta

Anna-Lena sa...

by TiMo har fina grejer! Den där koftan med spets i ryggen har det varit väldans uppståndelse över i "Att vara någons fru"-bloggen den senaste veckan. Jag tycker den var oerhört vacker på henne som är gravid, men på en "normal" person var den inte riktigt lika snygg (om man tittar på t.ex. TinTinStyles produktbilder i alla fall). Men det vore kul att prova den ändå. Provade du den?

Lilla Kullan sa...

Superfina kläder.:-) Stina

En vacker vardag sa...

Kicki: En liiiiten stund tänker jag hålla er i spänning ännu!

Lyckoslanten: Ja visst har TiMo mycket fint. Plaggen känns väldigt feminina och vackra. De passar nog perfekt i din garderob!

Lotta: Ja visst är den fin! Önskar dig en mysig kväll också.

A-L: Jag provade inte koftan, men den är otroligt vacker. Jag tror att hon på bilden i TinTin Style drar fram koftan litet för att framhäva spetsen. Jag tror att den faller vackrare än så i verkligheten. TiMo har väldigt fina material som just faller vackert. Du får åka ut och prova den någon dag! Den fanns i både grått och svart om jag minns rätt.

Lilla Kullan: Ja visst! Jag skulle gärna se flera av dem i min höstgarderob!

Anna-Lena sa...

Jo, jag skulle gärna prova den...men tänk om den är snygg då? Då blir jag ju fattig! :-D
Sen är det så svårt att komma sig iväg till Dolly´s av någon anledning. Det är ju som sagt lite avsides så det brukar inte bli så ofta.

En vacker vardag sa...

A-L: För att citera Carrie i SATC: I like my money where I can see it: In my closet! Om den passar kan du ju alltid glädja dig över att du åtminstone ser snygg ut medan du är fattig :-)

Tiger sa...

Det är klart att man är nyfiken! Det handlar förstås om vinsten gissar jag... Det skulle passa så bra med den där sjalen nu när hösten har kommit! ;-) Så nu håller jag tummarna inför dragningen.

Hösthälsningar
Elisabet

Anna-Lena sa...

Ha, ha den var bra! (Jag har aldrig tittat på SATC by the way)

rosenälvorna sa...

Älskar By TiMO, verkligen min favvo över allt, men lite för dyra för min plånbok, men jag väljer ut godingar att köpa och så får man vänta till rean:) Christina

Anonym sa...

Åh så många frestelser!! Känner av ett stort habegär just nu :)
E.

lyckobo sa...

Gaaah va härliga kläder, och speciellt då tröjan, VILL HAAA!!! ...fast min börs ger nog inte vika för sådana märkeskläder är jag rädd :(, men man får ju alltid drömma!