tisdag 6 september 2011

För den nyfikne,


kan jag då avslöja att kängan som Anna-Lena tipsade om som finns på Prisma ser ut såhär. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga. Färgen är jättefin men jag är litet tudelad till detaljerna. Dekorationsdragkedja, remmar och en metallkedja bakom hälen. Är det för mycket av det goda - eller?

9 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Jag tycker de är rätt tuffa :-) Fast kanske den högre modellen var snäppet snyggare. Hittade du ingen bild på den? Dragkedjan tycker jag annars är lite cool, men remmarna kanske inte hade behövt vara där. Men jag skulle nog ändå ha köpt dem om jag hade fått in foten klämd! :-)

En vacker vardag sa...

Jag hittade tyvärr ingen bild på stöveln. Den såg ut som en kopia av mina älsklings Timberland stövlar tyckte jag. Du vet ju vad jag tycker om kopior - så den får inte godkänt av mig!

alegni sa...

fast om man inte känner till timberland och tror att dessa är original, så går de ju mer än an ;) jag tycker de är snygga!

Anna-Lena sa...

Kopior är det bästa som finns för fattiglappar som jag :-) Allt är väl kopia på nåt annat nuförtiden - svårt att vara originell när allt redan är uppfunnet.

En vacker vardag sa...

A-L: Har du inte hört Ingvard Kamprads uttalande att han skulle vilja vara ung nu, för det bästa i produkt/businessutveckling ligger ännu framför oss? Vi kan ju inte tänka att vi stagnerat redan - då dör ju kreativiteten ut!

Anna-Lena sa...

Jag har faktiskt svårt att tro att just stövlar skulle kunna utvecklas på speciellt fler sätt än det redan finns idag...men vad vet jag! Inom andra branscher går det säkert :-)

Lyckoslanten sa...

Säkert billigare än Primeboots (vill ha)! Skulle passa mig perfekt kan jag säga så här på rak arm! ;o)

Anna-Lena sa...

Svar på din kommentar i min blogg:
Ja, det var första gången min bror visat något som helst intresse för inredning så jag blev lite chockad! Han mailade t.o.m. bilderna åt mig idag! :-)

En vacker vardag sa...

Lyckoslanten: Jo väsentligt billigare än Primeboots, men betydligt billigare material också. Aleksi13 har annars en sgs identisk Primeboots kopia i svart. En fullhög stövel i tjockt läder, utan foder med dragkedja bak.

A-L: Där ser man. Inte illa alls. Kanske han har blivit inspirerad av din blogg!