söndag 25 september 2011

Helg i 70-talsanda,

Om det känns som veckorna skulle gå fort nu, så går veckosluten om möjligt ännu fortare. Jag tyckte nyss det var fredag kväll och nu vips har hela helgen gått. Fast jag måste säga att det känns som jag skulle ha hunnit med ett och annat under helgen. På lördag ägnade jag mig åt litet inredningsshopping. Mera om det senare.


På lördagkvällen tog jag på mig de snyggaste solbrillorna ever och drog iväg på 161-års fest. Festen var 70-talsinspirerad och vad kan man annat säga än att på 70-talet föddes de coolaste brudarna, man diggade den häftigaste musiken, bar de hippaste kläderna och inredningen - ja den var ju bara i en klass för sig!


Festen var hur lyckad som helst. Vi åt gott, drack gott och njöt av gott sällskap. Precis som det skall vara när det är fest! Mindre festligt kändes det att bära brädor och gipsskivor på bygget idag. Jag fattar inte att gipsskivor kan vara så tunga. Gips är ju ett skört material och borde inte väga mycket alls.


Ifall det är någon som undrar hur det gick med den lila väggkonsten, så kan jag berätta att den gick att sudda bort. Den lilla konstnären (dagen till ära klädd i lila) var lika ivrig att hjälpa till att ta bort konsten som att rita dit den. Just nu överväger jag starkt att måla alla väggar i vårt nya hem.

Önskar er en skön söndagkväll. Stay cool!

7 kommentarer:

Camilla sa...

kan ju inte annat än hålla med dig om 70-talet, måste ju helt klart vara det bästa årtiondet ;) Önskar dig en bra vecka!

Viktkamp sa...

låter som en kul fest =)

lyckobo sa...

Yes,visst rockar vi 70-talsbrudarna! Coola brillor verkligen! Tror nog att lillsessan förstår nu att man skall rita på papper och inte på väggarna ;)

Tavlan kommer från Sverige,och är en reproduktion av Lina Gardelid! Har länkat till Linas blogg, och där slipper du sedan direkt till nätbutiken:)

Hanna sa...

Hej!
Så roligt det låter med 70-tals fest. JA visst går tiden fort, den bara rusarHa en fortsatt fin kväll.
Kram
Hanna iväg.

Anna-Lena sa...

Bra om hon redan i unga år lär sig städa det hon klottrat också! :-) Får vi inte se någon bild på din 70-tals outfit? För jag antar att det var mer än glasögonen som var från det årtiondet, eller...?

StrandviksVillan sa...

Oj så långt hår fröken har fått!

Visst är gips galet tungt! Jag hjälpte till med det när vi byggde garaget, men sen var jag ju preggo när vi byggde huset, så då var jag inte till lika stor nytta ;)

Ha en bra vecka!
kram, A-C

Livet på Vestergård sa...

Skoj med 70-tals fest.
Ja gipsskivor är verkligen tunga att bära!
Ha en fin måndag. Kram Kicki