torsdag 11 november 2010

Jag och Molly,


Tack för era gratulationer och era värmande ord! Jag har legat vaken inatt med värkande häl (av alla kroppsdelar) och tänkte, ja tack. Nu kom krämporna som på beställning med åldern.

Som på beställning dök också ett specialerbjudande upp i en av affärerna i stan för ett tag sedan. Jag hade tummat på denna svarta tunika från Odd Molly och när erbjudandet kom, hakade jag på och köpte den. I födelsedagspresent åt mig själv. Svart har alltid varit en favoritfärg och jag gillar både modellen och dekorationerna på Wigwam dressen.

Bli nu inte rädda. Dethär kommer inte att bli någon Odd Molly blogg. Jag har inte vunnit på lotto. Jag har faktiskt inte varit värst förtjust i Odd Molly kläderna och jag tycker de är väldigt dyra, men just denhär modellen tycker jag som sagt är fin. Att den dessutom effektivt döljer min post-gravida mage är ju bara en bonus. Är den så fin att man ha den som julfestplagg tycker ni?


Kolla gärna in klädgalgen. Den har makens morfar haft med sig när han återvände till Finland från Amerika. Swedish American Line står det på den. Vi har inte så många ärvda föremål i hushållet, så den är en kär klenod.

Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att kommentera i era bloggar den senaste veckan, men jag kommer igen när livet lugnat sig litet. Några nya läsare har hittat hit också, er vill jag önska hjärtligt välkommen!

Ha en vacker torsdag!

2 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Den är så fin! Visst kan du ha den på kommande julfester!
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Men så fin den är i svart! Jag har ju den där i chalk eller vad det heter. men om det inte är affären du tipsade om tidigare, då måste den väl ligga nära där det säljs indiskt? ;o) Du kan absolut ha den på julfest! ♥