fredag 3 december 2010

Äntligen fredag,

Ja äntligen är det fredag och vi har en långhelg framför oss. Som avslutning på den något dråpliga dagen igår så fick vi en dålig natt. Dottern som vakat en hel del de senaste veckorna, sov för en gångs skull bra men sonen vaknade klockan tre och kändes litet varm. Han var olycklig och kunde inte somna om utan jag och den underbare mannen turades om att hålla honom sällskap på soffan. Månne var det inte gårdagens strapatser som spökade hos honom. Trots den ibland så coola ytan så döljer det sig en mycket känslig liten kille bakom den. Tomtemor har för övrigt varit till tomtedoktorn och är nu ihoplappad.

Veckan har jag mest spenderat hemma men några korta och mycket välbehövliga avstickare ut har jag hunnit med. På onsdag kom en efterlängtad leverans från EsterElenora till Dolly's Boutique. Jag åkte genast ut för att prova de vackra plaggen men tyvärr passade inte deras one size modeller mig. Ett litet inköp gjorde jag iallafall. En svart underklänning i skön trikå.


Idag har en annan efterlängtad leverans kommit. Favoritaffären Säde har nämligen fått in en ny leverans från Miljögården, som är en stor favorit hos mig. Jag skall göra mitt bästa för att försöka hinna sticka mig in där idag eller imorgon. I helgen i övrigt skall vi försöka vila och sova så gott det går. Litet städning skulle sitta fint också. OM vi orkar.

Några nya läsare har hittat hit också. Hjärtligt välkomna vill jag önska er!

Jag vill önska er alla ett riktigt skönt veckoslut och en fin andra advent!

5 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Äsch vad trist att inte Ester-klänningen passade, du som väntat så länge på den. Men det var ju roligt om du hittade nåt annat istället. :-) Jag kom just från Säde...och har med mig en liten glasskål på fot med lock (från Miljögården). Nästan lika som den från Ilse fast mycket mindre. Nu har jag fått dille på såna där skålar tydligen :-)

lyckobo sa...

Ja,du sa det, äntligen fredag!!! Här e också en sjuk liten som håller mig vaken på nätterna, pust o stön!Kanske nästa blir bättre.. Har länge velat besäka Säde, men det ligger lite väl långt borta :(
Vacker underklänning du hittade!

En skön adventhelg!

Lyckoslanten sa...

Väldigt skönt med långhelg nu! Så skönt att tomtedoktorn har fixat! Jag måste leka tomtedoktor i helgen eftersom ett tomteansikte hamnade där bak... Måste operera benen så fötterna hamnar rätt väg! ;o) Hördu, visst är det märkligt med kläder när de blir helt annorlunda än vad man har tänkt sig när de kommer på... Underklänningen ser ut som något jag kan tänka mig! ha en skön helg! ♥

En vacker vardag sa...

Miss G: Välkommen till sällskapet som gillar glasskålar på fot. Jag har några i min samling och jag tror inte man kan ha för många. Det råkar sig inte bättre än att jag kom hem med samma skål från Säde idag :)

Lyckobo: Hoppas ni kryar på er och att du får vila litet. Jag rekommenderar varmt ett besök på Säde om du råkar ha vägarna förbi en dag.

Lyckoslanten: Visst är det skönt med långhelg! Det låter som det blivit riktigt bakvänt med den tomten. Vilken tur att den har hamnat hos rätt alldeles rätt person som kan hjälpa den!

Miss Goldie sa...

Är det sant? :-) Den lilla skålen för 7,50 alltså? Den var så söt och billig så jag kunde inte motstå den. Sen fanns det ju höga lyktor på fot i samma serie också, men dem lämnade jag kvar i butiken...fast jag är nog sugen på dem också. Det är bara så problematiskt att hitta plats för alla nya prylar man släpar hem. Det är ju redan fullt överallt! Köpte du nåt annat på Säde?