måndag 13 december 2010

Den som väntar på något gott...

Det har varit tyst på bloggfronten några dagar. Jag har haft händerna fulla med ett hemligt julprojekt som jag har varit fullt sysselsatt med de senaste dagarna. Den enda gången jag slet mig från projektet var när jag och mannen var på julfest i helgen. Oj, vad det var roligt att komma ut och få umgås med "bara" vuxna i några timmar. Att sen båda barnen vaknade när vi kom hem och jag fick vaka några timmar efter midnatt gjorde inget. Det var det värt!

Vi började veckan med att se på när sonen var tomte i sitt första offentliga luciatåg. Sen gjorde jag en avstickare till Säde, så veckan kunde inte ha börjat bättre anser jag. Nu på kvällen var vi nere på stan och tittade på luciatåget. Sonen var nog mest intresserad av polisbilarna som styrde trafiken, tror jag.

Till min glädje ser jag att det är nästan 150 bloggfantaster som vill vara med i utlottningen av den fina sjalen. JÄTTEROLIGT att så många ville vara med! Ikväll skall jag förbereda lottdragningen samtidigt som jag skriver de sista julkorten. Imorgon styr jag kosan mot Dolly's Boutique och då drar vi en vinnare.

Så kika in på tisdagen för att se vem den lyckliga vinnaren är!

Tills dess - ha en skön måndagskväll!

7 kommentarer:

Lillemor sa...

Vad spännande att se vem som vinner. Roligt att få gå på vuxenfest.
Hälsningar Lillemor

Ingelapingela sa...

Här var det fullt upp ser jag, fast så är det nog lite varstans i vårt avlånga land just nu ;-) Säger som Lillemor spännande att se vem som blir den lycklige sjalvinnaren.

Tiger sa...

Jag håller tummarna och hoppas på tur i dragningen... ;-)

Adventshälsningar
Elisabet

Sussi's dreamzone sa...

Håller tumme :)

sagaulla sa...

Jag kan betala frakten av sjalen hit.
Tack på förhand!

alegni sa...

fy på dig, inte får man skriva om hemligheter och sedan inte avslöja dem. det finns folk här som inte tål spänning, förstår du ;)
kram

Marias Hörna sa...

Spännande...med sjalen. Men tar man aldrig lotter kan man inget vinna :) Så jag håller tummarna för jag vet att den skulle passa mig perfekt