fredag 31 december 2010

GOTT NYTT ÅR!

Många har gjort fina tillbakablickar över året som gått i sina bloggar. Jag kommer att fatta mig kort.

Våren gick ju i väntans tecken hos oss och i maj föddes då äntligen vår lilla dotter. Det kom ju naturligtvis att bli årets största händelse för oss. På våren föddes även tanken om att börja bygga ett hus. Efter år av sökande gav vi då upp hoppet på att hitta ett färdigt hus som skulle passa oss.

På höstkanten dök då tanken på att börja blogga upp. Jag dokumenterar mycket av vår vardag i fotografier och det kändes meningsfullt att ha en slags målsättning för fotograferandet. Tanken var att det skulle bli en blogg om vårt husbyggande.

Eftersom jag tänkte att läsarskaran skulle bestå av mina kära mostrar och kanske en och annan kompis som nu hittade hit, tänkte jag att jag ju kunde skriva om litet annat än huset också. Jag hade aldrig föreställt mig att så många människor skulle hitta till min lilla anspråkslösa blogg. Det är så otroligt roligt!

Så ett stort tack till alla er som orkar följa med i vår "vackra" vardag. Ett ännu större tack till er som tar er tid att lämna en kommentar när ni tittar in. Småbarnslivet är bitvis ganska krävande och jag har inte alltid den tid jag skulle vilja ha för bloggandet, men jag läser alla kommentarer och med dem gör ni min vardag ännu vackrare. Tack!

Jag önskar er alla lycka, framgång och god hälsa inför det nya året!

7 kommentarer:

Riitta sa...

Onnea ♥ Iloa vuoteen 2011 !

Miolina sa...

Gott nytt år till er också!!
Fina saker du hade köpt. Det är kul med bloggar, man får en hel massa idéer av att läsa vad andra skriver. Att själv blogg är också kul, man får just som du sa en mening med allt fotograferande.
h Mia

Ingelapingela sa...

Hej min vän,

vilket händelsrikt och alldeles underbart år du också har upplevt. Ett nytt litet liv... det största av allt ... bara njut!!!

Kram Ingela

sagaulla sa...

Ojdå, igår var jag och såg filmen " Svinalängorna" jag grät så mycket så jag trodde inte att det fanns tårar kvar, men nu fick jag ta fram näsduken igen! Jag har skrivit en gång att jag ej saknar Alex Schulmans blogg längre eftersom du börjat blogga, nu har han börjat igen, men jag öppnar alltid din först och sitter antingen och småler eller gråter!
Jag älskar ditt språk, fortsätt mitt kära systerbarn att glädja oss med att ge en liten inblick i din vardag!
Nästa år blir lika bra som 2010.
Nyårskramar till er alla!

Så Vitt Jag Vet sa...

Gott Nytt År till dej oxå!
Kraam
Sanne

Gugis Pärlor sa...

Jag önskar dig ett lyckosamt Gott Nytt År 2011!

Nyårskram Gugi

Lyckoslanten sa...

Visst är det märkligt när man tänker att ingen kommer att läsa bloggen och så dyker alla dessa underbara människor upp, precis som du! ;o) Jag tycker också att det är otroligt att du hinner göra inlägg! Jag hann nästan inte alls blogga när sönerna var hem över jul och de är långa skäggiga "gubbar"! :O)
Önskar dig allt gott under 2011! ♥