onsdag 29 december 2010

Reafynd,

Jag har aldrig varit någon större reafantast, men råkar det sig att något som jag tittat ut tidigare sedan blir nedsatt så brukar jag slå till. Speciellt på barnkläder kan man ju spara en slant på rea.

Till sonen köpte jag en blå kofta och en långärmad t-skjorta på Benetton.


Jag har verkligen börjat uppskatta Benettons barnkläder. Speciellt gillar jag stilen på deras pojkkläder. En långärmad trikå kostar runt 10 euro normalt och på rea kostade den gröna t-skjortan knappa 6 euro. Helt prisvärt tycker jag, för kvaliteten på trikån är bra.


Åt dottern sökte jag med ljus och lykta efter några gulliga plagg i någon annan färg än rosa. Med dålig framgång. Jag saknar varma nyanser av flickkläder för rosa och lila tycker jag är väldigt kalla. Till slut hittade jag dethär setet i gammalrosa från NameIt.


Jag skulle egentligen inte handla något åt mig själv, men så såg jag att denhär koftan från Cream var nedsatt. Den har jag kikat på hela hösten, så jag kunde inte motstå den. Den är jätteskön nu när det är kyligt ute och passar bra med många svarta plagg.

Sen gjorde jag ett riktigt fint reafynd på nätet också. Det berättar jag mera om en annan dag.

Ha det gott!

5 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Super snygg kofta....Ibland kan man ha tur..
Kraam
Sanne

cecilia sa...

Fin kofta!!

Bra tips om Benetton, det har jag inte kikat på på många år. Har själv två pojkar o det ibland är svårt o hitta roliga kläder till pojkar.

Mvh Cecilia

Miss Goldie sa...

Jag glömmer av nån anledning alltid bort att gå till Benetton...det är ju lite avsides tycker jag ;-)

Tunikan som är under tröjan du köpt har jag sneglat på på nätet, men inte beställt. Visst är den min färg? :-) Och nu får du faktiskt berätta vad du fyndat på nätet! Kanske från nån av shopparna som jag gav dig länkarna till? Nyfiken som bara den!!!

alegni sa...

koftan är så himla fin på dig!
sonen och jag hade en lyckad stadstripp på eftermiddagen igår. dessvärre var det inga reavaror som fick följa med hem därifån.
jag är också mycket nöjd över brändöinköpen jag gjorde igår ;)

En vacker vardag sa...

Tack Sanne!

Cecilia: Jag rekommenderar absolut ett besök om du har pojkar. Pojkplaggen är litet sportigt snygga där tycker jag.

Miss G: Den är absolut din färg. Den ser jättesnygg ut åtminstone på bild, så den tycker jag du skall köpa :)

Alegni: Tack :) Ser fram emot att se hur inköpen tog sig på plats och ställe snart.