måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag,


I strängaste vinterkyla firar vi alltså Alla Hjärtans Dag idag. Hos oss stod mätaren på -24 grader imorse, men det har säkert varit ännu kallare på många ställen. Brrr... Kalla händer betyder ett varmt hjärta, är kanske ett ordspråk som skulle sitta bra just idag.

Riktigt kalla händer hade dottern när hon vaknade imorse. Hon har ju tappat en del vikt och blir därför fort kall. Igår åt hon ganska bra och till vår stora glädje kunde jag amma henne på kvällen. Imorse åt hon en stor grötportion och avrundade med en stor portion mjölk. Där somnade hon. Det verkar alltså som hon skulle vara på bättringsvägen, fast hon är väldigt trött ännu.

Jag är otroligt lättad över att kunna fortsätta amma henne. Jag vill inte ge komjölksprodukter innan barnen fyller ett år och att fortsätta pumpa i några månader till, känns inte som ett värst lockande alternativ.


Om alla kan hålla sig friska borde denna vecka bli något alldeles extra. Vi väntar kärt besök i slutet av veckan och på helgen skall maken och jag lufta på oss litet. Vi är riktiga hemmakatter annars, så vi ser verkligen fram emot att komma ut litet i goda vänners sällskap.

Som ni kanske kan gissa så gick ju mina planer med handgjorda Alla Hjärtans Dag kort åt stöpet. Korten ligger halvfärdiga bredvid mig på bordet. Kanske blir de tackkort till sjukhuset istället.

Så nu vill jag här önska er, alla mina vänner, en riktigt god Alla Hjärtans Dag! En stor kram på er alla!

7 kommentarer:

Riitta sa...

Iloista ystävänpäivää ♥
Meillä -28 pakkasta

Livet på Vestergård sa...

En riktigt fin alla ♥ dag till dig också!
kram Kicki

Anonym sa...

E:s blick går raka vägen in i hjärtat,så detta foto var en riktig vän dags hälsning till en gammel moster.
Moster B

alegni sa...

den där blicken säger mer än tusen ord. den får vem som helst att smälta, hur otroligt det än låter en kall dag som denna!
kram tillbaka!

Fokus mot framtiden sa...

Det samma ♥ till dig!!

Karina sa...

Trevlig vändag till er också!! Men visst har hon sina härliga runda kinder kvar ännu...hoppas hon blir bra nu!!

Lyckoslanten sa...

Så fint att du kan fortsätta amma! Hoppas ni får vara friska nu under veckan så ni kan lufta er till helgen! :o)
Ja du, det blev två plagg från SC och litet oväntade sådana, åtminstone det som är i paketet. Det jag hade tänkt satsa på ska jag vänta med till senare. Kanske du får se i morgon! :o)
Ha en underbar Alla Hjärtans Dag! ♥