måndag 14 februari 2011

En hjärtlig dag,


Hemma hos oss så försöker vi alltid festa till vardagen när tillfälle ges. Själv tycker jag att vardagen ofta är krävande för såväl liten som stor, så därför försöker vi lätta upp stämningen på speciella dagar. Som idag. Sötaste mamma tittade över och överraskade mig med ett kort och en uppskattad tidning. Jag i min tur hade en liten överraskning åt henne och åt barnen.


Utrustad med EMU's fårskinnsstövlar och benvärmare i ylle samt varmaste skinnmössan begav jag mig ut på stan för att hämta hem dessa underbara cupcakes. Dem mumsade vi i oss till eftermiddagskaffet tillsammans med mamma och barnen. Behöver jag säga att de var minst lika goda som de ser ut?


Medan jag var ute på stan hade mannen och sonen kommit hem med en vacker bukett rosor. Sonen hade själv valt dem i blomaffären. Såklart blev mamma glad!


"Kärleken ser inte med ögonen, utan med själen" står det på en tavla som jag nyligen köpte. Så sant som det står där, tycker jag.

Hur har din dag varit?

6 kommentarer:

alegni sa...

vad fint ni uppvaktat varandra! jag är precis likadan när det gäller att piffa upp vardagen. allt som kan firas ska firas. idag bjöd jag familjen på de citronmuffinsar som jag hade tänkt spara till ditt besök (sorry). ;)

Nette Cecilia sa...

Så vackra rosor du fick o trevligt med uppvaktning,ha en fin vänkväll,Nette

Så Vitt Jag Vet sa...

Glad Alla Hjärtans Dag till dej! Vackra blommor du fick:Kraam
Sanne

Karina sa...

Vilken härlig dag ni haft!
Här började vi med att pyssla vändagskort på f.m. Anton tog med till klubben + att vi förde några i postlådan.
När sambon kom hem hade han en bukett med rosor och ett gulligt kort. Själv hade jag skrivit ett mysigt kort igår kväll och lämnat på köksbordet + att han fick en chokladask när jag hämtat Anton (vi var via butiken då).
Sen bjöd kvällen på en massa mys, barnfilm och choklad.
Sen ville Anton att jag skulle natta honom ikväll...mamma, du kan vel komma å lägga mej då det är alla hjärtans dag <3 (sambon brukar annars natta honom då jag har Alex)

Miss Goldie sa...

Oj, vad ni firat idag! :-) Vi har bara fört en blomma till A:s fammo och faffa, inte firat nå desto mer här hemma. Skönt att höra att E börjar vara på bättringsvägen nu!

Lyckoslanten sa...

Ser ut som om du fick en fin hjärterdag! Jag försöker hitta varje liten orsak till att festa till det också! Det är vi värda! Ha det gott! ♥