fredag 18 februari 2011

Sköna fredag!

Så har en vecka gått igen och det är fredag. Jag kikar in som snabbast för jag skall precis bege mig till frissan. Ett väldigt efterlängtat besök kan jag lova! Som bonus får man ju sitta och bläddra i sköna tidningar medan man blir piffad i håret.

Ett annat besök jag ser fram emot är ett besök till kiropraktorn. Efter mycket lyftande, bärande och matande de senaste veckorna har min rygg tagit så mycket stryk att jag knappast kommer upp ur sängen själv. En vacker tanke i och för sig, tänk vad skönt att bara få ligga kvar där en kylig morgon som denna.

Så det blir helremont idag! Önskar er en riktigt skön fredag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas frillan blev lyckad - får kolla in den imorgon! Jag tycker också det är lyxigt att sitta i frissa stolen och bli ompysslad - o dessutom fin på samma gång medan man bara får sitta o titta i skvaller o mode tidningar. Det om nåt är avkopplande! Du känner dig säkert några år yngre efter kiropraktiker besöket :)
E.

Ingelapingela sa...

Härligt hos frissan men ibland vill man inte prata inte alla frissor som harkänslan för det... och inte tandläkare heller.... ;-)

Nette Cecilia sa...

Skön med helrenovering ,kram o ha en bra helg Nette

Lyckoslanten sa...

Jag tycker att jag var nyligen till frissan, men det känns inte så! Hoppas du blev nöjd med dagen! Nu lyser solen i varje fall!
Ha det så gott! ♥