söndag 13 februari 2011

Söndagsbild, vecka 6

Eftersom veckan inte bjudit på så stor variation i miljön pga att jag suttit på ett litet sjukhusrum i flera dagar tänkte jag bjuda på det bästa av den tillvaron. Nämligen utsikten. Barnavdelningen ligger på översta våningen på sjukhuset och utsikten därifrån heter duga. På morgonen hade det bildats såhär vackra iskristaller på fönstret.

Dagen gryr och solens första strålar sträcker sig upp bakom skogen. Som de flesta av er känt av, så har det varit riktigt kallt i veckan - men väldigt ljust och soligt!

Efter att ha spenderat flera dagar instängd i ett litet rum med minimal lyxfaktor, så uppskattar jag verkligen att vara hemma igen. Det lustiga är, under förhållanden som dessa, är att det är de små sakerna man saknar mest. Som kaffet hemma, eller toapappret eller att få sova i egen säng...

Så idag har vi bara njutit av att få vara hemma. Borta bra - men hemma bäst!

Hoppas ni har haft en njutbar söndag! 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vilka häftiga foton,kan man få ta den sista att sätta i mitt naturalbum?;)
Moster B

Nette Cecilia sa...

den där morgonen med solen .borde vara den jag körde från massören o det var så kallt att jag inte kunde stiga ur bilen o fota men det var en magisk känsla hela vägen med dimma o sol ,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Jaadu. Jag förstår att du uppskattar hemmet, kaffet, ja allt mer än någonsin! Jag har inte behövt tillbringa många dygn på sjukhus med mina söner, men jag vet oron och känslan och framför allt Tacksamheten när man väl är hemma.
Jag känner till den där utsikten också! ;o)
Hoppas du får en fin vecka! ♥
Ps. Jag är också tacksam över att vara hemma även om min bortavaro var aningen glamourös! :o)

Ingelapingela sa...

Glad för er skull att ni åter är hemma! Skönt mitt i allt att det finns hjälp att få då man behöver den. Vilken vacker utsikt!

Gugis Pärlor sa...

Det känns en otrolig lättnad att få komma hem igen efter en vistelse på sjukhuset. All oro och tankar som dyker upp när det gäller sitt barn. Ha det bra och hoppas att allt reeder upp sig! Dina bilder över fjärden var kanon!

Kram Gugi

En vacker vardag sa...

Tack för era gulliga kommentarer!

Moster: Varsågod bara, om du tycker att det duger :)

alegni sa...

skönt att ni är hemma igen, men visst är det också skönt att vi har nära till ett sjukhus när vi mest behöver det.
hoppas ni får en fin alla hjärtans dag, hela familjen.
kram