onsdag 2 februari 2011

Vårnytt i garderoben,

Gårdagen bjöd på ypperligt väder för en efterlängtad liten roadtrip. Målet för dagen var Sköna Clara i Karleby. Ett riktigt paradis för den som gillar mode och kläder.

ChillNorway har ju blivit en riktig favorit i min garderob i vinter. Som jag skrev i dethär inlägget så föll jag direkt för Petunica Dress, när jag såg vårens nya kollektion. När tjusiga Malena visade upp den i detta inlägg i sin blogg, blev jag ännu mera övertygad att den kunde passa i just min vårgarderob. Det är länge sedan jag har burit blått, men just denhär blå nyansen tycker jag är så fräsch. Det var alltså med stor spänning jag åkte för att prova den. Jag blev inte besviken. Den var perfekt.

Petunica dress/chillnorway.com
Förutom den provade jag en annan goding som jag haft ögonen på, nämligen denna klänning från Odd Molly.

Ka-Ching Pocket Dress/oddmolly.com
Den satt också riktigt fint, så den fick också följa med hem. Hemresan blev litet pirrig för vägen var riktigt mörk och halvvägs hem började det falla underkylt regn. Sakta men säkert tog vi oss hem iallafall, nöjda över utflykten.

Har du inte besökt Sköna Clara, så kan jag varmt rekommendera ett besök dit. Förutom en massa vackra kläder så står Camilla med kollegor för betjäning på toppnivå. En riktig feelgood butik alltså!

Önskar er en skön onsdagkväll!

11 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Åh, så nu fick du också uppleva Sköna Clara! Vilka godingar du fick med dig! Jag tycker så mycket om min Pocket Dress i rosa, men vill gärna ha den i fler färger. Tänka sig att du också fick en knepig hemfärd därifrån. Min var ju mardrömslik i värsta snöyran!
Njut nu av dina vackra kläder! ♥

alegni sa...

åh, du har varit i bäter stan och hälsat på min småkusins fru :) och få
sköna dressar du fick hem därifrån. jag kan förstå att du är nöjd.
annars, vi hade ju preliminärt funderat på att träffas på fredag. tyvärr måste jag uträtta en massa ärenden den dagen, så vi får skjuta upp träffen igen en gång.
kram

En vacker vardag sa...

Lyckoslanten: Jag hoppas jag skall trivas lika bra med min. SC är nog en underbar upplevelse. Fast jag fick nästan ont i själen av allt vackert där :)

Alegni: Bäter stan...jag fnissar :) Vi måste ses snart!!!

Miss Goldie sa...

Jag gissade att du varit till Sköna Clara på lite shopping! Vilka fina plagg du hittade! Jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska beställa på Pocket dressen, endera den vita, rosa eller beige. Svårt val! Tog du storlek 3 eller? Antar att jag kan ha samma som du. Vi borde träffas så får jag prova din pocket dress innan jag beställer så får jag se om den passar mig eller inte :-) En Wigwam i vintage chalk är annars på väg hit från USA nu ;-)

Anonym sa...

Vilken underbar blå färg!!! :)
E.

En vacker vardag sa...

Miss G: Jasså det blev en Wigwam också :-) Jag tog en 3:a. Den är väldigt lik Wigwam'en i storlek, så en 3:a passar säkert dig också.

Eva: Ja visst är den fin!

Livet på Vestergård sa...

Det ser riktigt mysiga ut. Du kommer säkert att trivas i de plaggen!

Ingelapingela sa...

Jättesnyggt!!!

Men för långt och antagligen för dyrt för mig just nu.

Men något lär det bli få se vad ;-)

Hemma hos sa...

Tack för hjälpen!
Det fanns tydligen närmare än jag trodde!
Ha en fin dag... Kram MALIN

sagaulla sa...

Att du blivit en shoppande person förstår jag, men att jag fått en shoppande son det bara går över mitt förstånd! Har du en förklaring?

En vacker vardag sa...

Malin: Ja, hoppas du hittar det du sökte :)

Ulla: Han har uppenbarligen bara insett det goda i livet. Vad har han shoppat då?