söndag 13 februari 2011

Kära barn,

För det mesta när det tystnar här i bloggen så beror det på att jag är upptagen med familjen. Så även denna gång. Dottern och jag har spenderat större delen av den gångna veckan på sjukhus, så därför har det varit tyst här i bloggen i några dagar.

Hon har något trassel med sin mun för tillfället och fick stora svårigheter att äta. Hennes runda och goa kinder är för tillfället ett minne blott. Just nu äter hon fast mat (puréer), men vägrar ännu att dricka något. Så jag pumpar bröstmjölk åt henne och matar mjölken med tesked. Behöver jag säga att på en halvtimme får man inte in många milliliter med denna teknik. Men nöden har ingen lag. Flaska och mugg vägrar hon helt att ens sätta nära munnen.

Vi jobbar på att reda upp situationen för man blir ju så himla orolig när det är något fel på de små. Som alltid är jag gränslöst tacksam varje gång jag får barnen med mig hem från sjukhuset. Mina tankar går till dem som har kroniskt sjuka barn eller dem som aldrig mer får hem sina barn. Jag får tårar i ögonen av blotta tanken.

Så jag önskar er en skön söndag. En perfekt dag för att hand om våra nära och kära!

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Inte så trevligt ,det är nog det värsta som finns när ens barn blir sjuka ,önskar dig en bra söndag,Nette

Livet på Vestergård sa...

Hoppas att det reder upp sig med drickandet! Inte roligt när barnen är sjuka, men precis som du skriver får man vara tacksam över att man får hem barnen igen.
Hoppas att ni får en bra söndag! Kram Kicki

Anu sa...

Aj då :( Hoppas hos kryar på sig!

Livet på Sjögård sa...

Nej vad tråkigt att höra. Hoppas det snart blir bättre med tösen!
Hoppas ni har en skön söndag. Åtminstone vi har nästan klar himmel och fullt solsken... En dag man borde njuta av!
:)

Anonym sa...

Alla sätt är bra utom dom dåliga,så om hon tar vätska med tesked så är det ju bara de som gäller och ni får lov att anpassa er,de blir nog bra skall du se.Är alla värden ok för henne?
Minns när Amanda var lite så hade hon nå blåsor i munnen och de räckte nog länge fören hon öppnade munnen,hon vägra totalt....då var de samma sak att med tesked hela tiden försöka få i henne vätska.
Har annars glömt att sätta på frimärke på vändagskortet åt barnen,skall bli spännande att se om de kommer fram
Moster B.

Marika sa...

Åhh stackars er!!
Hoppas verkligen att det ordnar upp sig så snart som möjligt.
Jag vet hur det är när ens små är sjuka och man måste tillbringa dagarna på sjukhus och hur man då går in i en dvala/bubbla. Så otroligt härligt det är när man äntligen får komma hem.
Krya på er
Mickan

Karina sa...

Nej men nu får det vel nog räcka med sjukhusvistelser för er!!!
Hoppas verkligen hon blir frisk nu och kan börja äte normalt. Vet de alls vad det är frågan om?
Men som du skriver, lyckan är ju att få hem barnet igen!!
Styrkekramar till dej å din familj!!