måndag 7 februari 2011

Pretty In Pink,

Hoppas att ni har haft en fin start på den nya veckan. Efter en dåligt soven natt tog dottern och jag en långpromenad på förmiddagen. Ett skönt sätt att börja dagen på!

Ni vet ju redan att jag inte är någon större vän av rosa. Men eftersom jag gör mitt bästa för att vara en hygglig vän och vet att flera av mina vänner gillar rosa, så skall jag visa upp dessa som jag såg i en affär i veckan.


Ett par rosa gummistövlar. Till och med jag tyckte att de var ganska fräscha till den annalkande våren/sommaren. Stövlarna kommer från Vagabond och kostade runt femtiolappen om jag inte missminner mig. Jag bongade dem på Andiamo.

Så gillar du rosa och behöver ett par nya gummistövlar - så var dethär inlägget ämnat just för dig!

Ha nu en riktigt god fortsättning på den nya veckan!

7 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Oj, tänkte ju sätta kaffet i vrångstrupen nu! :-D Känner att inlägget är riktat till mig, så tack för tipset, de är jättefina! Men finns det månne 42:or? Annars kan jag nog glömma dem...

Anonym sa...

Now we´re talking! Jag tar också åt mig - de är superläckra!! :) E.

En vacker vardag sa...

Kära väninnor, ni gissade väl aldrig att det var just er jag tänkte på :) Nu är det bara att styra kosan mot stan och prova gummistövlar. På hemsidan står det att de borde finnas i stl 42. Tänk att stå i jordgubbslandet med dedär godingarna på fötterna och en läcker tunika upptill i sommar!! Det ni... Kram

Miss Goldie sa...

Jättebra! Ska definitivt kolla in dem! Fast jag har ganska nya gummistövlar...svarta med ROSA snören :-)

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja jag gillar roas och tycker att stövlarna är häftiga. Så tack för tipset...
Behöver nya till sommaren. Blev biten av en liten jäkla orm för 3 år sedan ute på vår holme... Och efter det är gummistövlar mitt favorit skoplagg på sommaren..
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Ingelapingela sa...

Läckra och vilket pris! Det kallar jag fynd!

popetotrora sa...

Söta stövlar!! Tyvärr är jag inte alls i behov av ett par nya gummistövlar, men jag gillar rosa så jag tog åt mig lite av inlägget i alla fall. ;-)