söndag 27 februari 2011

Söndagsbild, vecka 8

Helgen som gått har bjudit på flera trevliga möten. Igår hade jag nöjet att kolla in nya Seven Roses affären som bl a säljer Odd Molly tillsammans med Lyckoslanten. Ett efterlängtat besök på Dolly's hann vi också med. Så mycket shopping blev det inte, men desto roligare var det att få träffa en bloggvän sådär "på riktigt"!

Idag har vi varit på dop. Sötaste Edvin fick sitt namn och vi har fått äran att vara hans faddrar. Jag är inte helt säker på att han uppskattade själva tillställningen, men han var knäpptyst när prästen la vatten på hans huvud. De senaste veckorna har inte erbjudit mycket pysseltid, men ett dopkort hann jag med iallafall. Stämpeln med "Gud som haver" är en stor favorit och jag tycker den är så fin till just dopkort.

Jag hade köpt en ny blå klänning åt dottern, enkom till dopet, men hon är fortfarande litet krasslig så hon fick stanna hemma idag. Så den fina klänningen fick hänga kvar på sin hängare. I väntan på nästa fest kanske?

Den kommande veckan kommer att bjuda på flera efterlängtade saker hoppas jag. På tisdag slår Säde upp dörrarna till den nya butiken. Jag har på känn att den kommer att bli ännu underbarare än den gamla. Jag väntar också ivrigt på att ChillNorways vårkollektion kommer att dyka upp på Dollys. Hoppas på att den skall komma nu i veckan.

Hoppas att ni också har något trevligt att se fram emot den kommande veckan. Sportlov kanske?

Ha det gott!

4 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Super vackert dopkort du har gjort.. Det är ju speciellt att få bli gudföräldrar...Hoppas ni kryar på er...Kan tänka att ni hade super fin blogträff...
Kraam
Sanne

Miss Goldie sa...

He, he jag tror inte heller att Edvin var speciellt förtjust i doptillställningen. Men hans farmor sa att han var tyst när prästen sa hans namn samt när han fick vatten på huvudet. Det märkte inte jag - tyckte han skrek hela tiden! :-)

Vilken fin klänning du hittat åt Emma! Jättesynd att hon inte kunde komma med. Men snart blir det ju pappas 40-årsdag, påsk och storebrors 4-årskalas så månne inte den kommer till användning i alla fall :-)

Lyckoslanten sa...

Tackar för senast säger jag! Så trevligt och om allt går enligt planerna ses vi i morgon på Säde då! Det där kortet är verkligen fint och där har du en hel del att lära mig! :o)
Synd att Lillan inte kunde ha på sig fina klänningen nu. Hoppas så att hon blir frisk! ♥

sagaulla sa...

Kanske får jag se den lilla prinsessan klädd i den fina klänningen på sin ettårsdag?
Hoppas nu att hon piggnat till,saknar de små!
Underbart vackert kort lilla Edvin fick!
Undrar hur det unga festfolket uppförde sig?
Hoppas veckan blir riktigt bra för er alla!