fredag 27 maj 2011

Detaljer till köket,


Jag sitter som bäst och väntar på att första utkastet till köksplaneringen skall komma. För första gången på länge har vi en lugnare helg och jag ser fram emot litet tid för köks- och badrumsplanering.

I vårt nuvarande kök har vi brödrost och vattenkokare i rostfritt stål. Jag gillar Kenwoods design massor på köksapparater, så jag har kikat litet på deras nuvarande modeller.


kMix serien har en cool design tycker jag. Nu funderar jag om vi skall hålla oss till den rostfria linjen eller satsa på vita apparater till det nya köket?Vi kokar aldrig kaffe i bryggare, utan dricker snabbkaffe istället. Varför vet jag inte. För att det känns enklare så kanske? Så vattenkokaren är i flitig användning varje dag.


Vi har redan en matberedare, men jag skulle väldigt gärna byta ut den mot en modell som denna. Noterar en till sak på drömkontot!

En Vipp soptunna vore ju jätteläcker också. I köket eller i någon av toaletterna kanske?


En cool köksradio borde man ju ha också. Jag gillar att lyssna på musik när jag kockar i köket, så denhär lilla raringen skulle gärna få flytta in i vårt kök.

Jag önskar er en riktigt skön fredag!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Oj, känner plötsligt att jag vill byta ut en hel del av mina köksprylar :)
Ha en skön helg! Kram Kicki

Anonym sa...

blott och enbart fina köksprylar! jag skulle gilla dem alla. den sista har jag redan, fast i svart.
fin helg!
kram
ingela

Livet på Vestergård sa...

Spetsgardinerna har jag köpt från ellos.

Lyckoslanten sa...

Ojdå, har Kenwood blivit så där fina?! Jag har donerat mina Kenwood till kära mor. Snygg köksbild också! Så mycket trevligt tankearbete ni har nu! :)

Johanna T sa...

Blev nyfiken... Vad annat finns på drömkontot?