fredag 20 maj 2011

En inspirerande vecka,

Vilken vecka det har varit. Varje dag har varit fullspäckad med program och det har blivit många sena kvällar. Men det har minsann varit en rolig vecka fylld med inspiration. Jag har träffat en mängd inspirerande kvinnor i olika forum. Det har diskuterats köks- och husplanering, dagisfrågor, en mammaträff och ett intressant besök till ett väldigt vackert hus. Tänk om alla veckor kunde vara lika roliga.


Inspirerande verkar också den nya tidningen Nikkaroi (snickra) vara. Där finns modeller till ett litet växthus, en lekstuga som ser ut som ett muminhus och klassiska däckstolar i New Englandstil. Alla är sådana jag kunde tänka mig att ha i min blivande trädgård. Nu är det bara att meddela maken i vilken ordning jag önskar att projekten skall förverkligas. Ha, ha... Om sisådär fem år då kanske, när huset är färdigt. Som tur kostar det ju inget att drömma!

Hur har din vecka varit?

3 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fantastisk helg.
Kram
Hanna

Livet på Vestergård sa...

Vilken rolig vecka du haft! Växthuset på det omslaget skulle gärna få stå på vår gård, men vi får försöka göra klart de projekt vi håller på med först :)
Ha en fin helg!

StrandviksVillan sa...

Trevlig tidning för oss kvinnor - men kanske inte alltid för våra män, hahaha!
Du har kanske rätt i det där med fem år, för vi har bott i fyra och har massor kvar att göra. Sen så hittar man ju på nya projekt vartefter...

Mina köksfavoriter är: upphöjd diskmaskin (såååå bekvämt!!), varmluftsugn, stora lådor för torrvaror, kökshalvön som används som serveringsbänk vid kalas och annars som frukostbord/skrivbord, terassdörr från köket (det är ju trots allt där man bär ut maten), många fönster!

Trevlig fortsatt helg!