lördag 7 maj 2011

Fyndlördag?


Eftersom färgtemat rosa-vitt verkar falla många i smaken, så fortsätter vi på samma linje idag tycker jag. För titta bara vad som hänger i vårt sovrum idag. Ett ROSA linne! Någon måste ha smugit in under natten och hängt det där...


Jag skojar förstås. Efter många bråda veckor hade jag igår en stund över och snabbt som attan styrde jag kosan mot Dolly's Boutique. Där väntade en trevlig överraskning. Sötaste Ida har nämligen bestämt sig för att lätta på sina lager och har nu lagertömning med priser som heter duga.


Jag har ingen aning om vad jag skall göra med det söta linnet från Odd Molly, men det var bara så sött att det fick följa med mig hem, tillsammans med en underbar vit sommarklänning från FairyTale by WildRoses. Dessutom lyckades jag hitta en morsdagspresent där, så jag var väldigt nöjd med besöket.


Så ni som är sugna på att fynda märkeskläder till verkliga fyndpriser vet vart ni skall söka er nu! Först vid kvarn mal, som alltid.

Själv skall jag damma av gummistövlarna, dra på mig arbetshandskarna för dagens rissamlingsprojekt på tomten. Som tur skiner solen från en klarblå himmel idag.

Tusen tack för era gulliga kommentarer och gratulationer till vår lilla prinsessa! Ni gör mig så glad!

Jag önskar er en underbar lördag, med eller utan fynd!

4 kommentarer:

sagaulla sa...

Undrar vilken färg håven är som du säkert köpt?
Själv skall jag fynda på Ikea tillsammans med sonen idag!
Lycka till med rissamlandet!
Önskar er en solig helg!

Lyckoslanten sa...

Men ojoj så sugen jag blev på ett besök där nu! Var ju in till stan i går kväll, men skulle aldrig ha hunnit då. Hm... Så sött rosa linne du kom över, likaså fin klänning till midsommarkalaset! Få se då vad som döljer sig i morsdagspaketet! ♥

Miss Goldie sa...

OJ! Ett rosa linne! Men jag ska inte skriva att jag är förvånad för jag börjar vänja mig vid att du börjat gilla rosa :-) Klänningen var ursnygg! Jag hade tänkt fara till Dolly´s igår också, men hann inte. Sen konstaterade jag att jag nog inte behöver fler klädesplagg just nu heller...

alegni sa...

vackra plagg till en vacker kvinna!
haha, du tror du är lustig nu när du erbjuder mig att plocka ris på tomten. jag har räfsat i dag igen och är nästan heldöd i ryggen efter det, så nä tack, jag kommer nog inte... ;)