söndag 29 maj 2011

På en regnig söndag,


Vi hann precis komma ut på gården idag, när den första regndroppen föll. Vi hade tänkt ta en skön promenad längs med stranden, men det både regnade och blåste kallt, så vi nöjde oss med att leka i parken en stund.


Jag hade fylla på min inspirationsmapp med några bilder på stensättningar från parkerna i omgivningen, men eftersom promenaden blev så kort så passade jag på att damma av mitt macro-objektiv för en stund istället.


Tulpanerna håller precis på att spricka ut nu och det kommer att bli så vackert när de blommar.


Några vita små raringar hittade jag också. Vitsippor kanske?


Det börjar bli dags att tänka på stenläggning och annan planering till trädgården snart, medan grävmaskinen är på tomten. Är det någon som vill tipsa om någon inspirerande trädgårdssida/blogg?


Jag föreslog just för sonen att vi kunde baka en kaka tillsammans. Ja, svarade han genast. När det regnar - då har vi fest! Helt juste livsinställning, enligt mig.

Således önskar jag er en festlig söndag! Grattis till alla som firar morsdag idag också! Om tiden blir lång så rekommenderar jag ett besök på Fabriken, för att se flera söndagsbilder.

6 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Helt ljuvliga foton du visar... Här var det en solig morgon så vi åt morgonmålet ute på stugan... Men nu håller det på att komma upp mulet väder !
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Nette Cecilia sa...

Vackra foton ,kramis Nette

Anonym sa...

Kan tipsa om denna trädgårdsblogg, http://www.mineden.com/
Tycker den är extra intressant för att hon också ganska just byggt upp sin trädgård från scratch och den inte är så jätte stor. O percis i min smak :)

H. Haje

Hanna sa...

vackra blomster bilder.
Ha en jätte fin kväll och en bra början på den nya veckan.
Kram
Hanna

Lyckoslanten sa...

Vi har snart bott här i 26 år och ännu är planteringarna på långt när inte klara! Vackert fångat med macron där! Håller med sonen - gör varje dag till en fest! ♥

alegni sa...

det var ett klokt beslut, vännen. du kommer aldrig att ångra dig, för jobba hinner man alltid.
jag har många drömmar just i dag, men det är inte saker jag kan gå in på här. fast just precis i skrivande stund hoppas jag att sonens konditionstest i urvalsprovet går bra.
kram