söndag 22 maj 2011

Trädknoppar,


Trots att vi har mycket på gång just nu, försöker vi freda söndagarna för familjen. Idag tog vi vår sedvanliga söndagspromenad och oj vad träden slagit ut i blom nu.


Den vårgröna färgen är ju så fin. Himlen var klarblå idag och kontrasten mellan det gröna och det blåa var verkligen vacker.


Hyggligt varmt var det faktiskt ute idag. Fast solen har varit framme har det blåst kallt i veckan, men idag var det betydligt varmare. Skönt!


Inte den självklara dagen för ett besök på museum kanske, men eftersom det är museiveckan och det var fritt inträde idag, så tog vi ett stopp där. Det är roligt att åtminstone sonen börjar vara så stor nu att han uppskattar såna saker. Själv konstaterade jag att det var alltför länge sedan senaste besök, så det var hög tid för en uppdatering.

Inkommande vecka är full av aktiviteter och nu håller vi alla tummarna att det dyker upp en grävmaskin på tomten i veckan. Visst?

Jag vill passa på att tacka för alla goda kökstips i inlägget innan. Vad glad jag blir av att så många kloka läsare har hittat till min lilla blogg. Ni är bäst, skall ni veta!

Njut av söndagskvällen!

1 kommentar:

sagaulla sa...

Så otroligt vackra bilder du tagit! Att vara i naturen nu är en njutning av allra högsta grad!
Idag på min vandring gick jag mellan hägg och syren och t.o.m. midsommarblomstret blommade.
Stopp. varför har naturen lika bråttom som människan och tiden......stanna till ett tag nu!
Önskar dig och de dina en ljuv och skön vecka!