måndag 13 juni 2011

Den som börjat...


Pingsthelgen gick i ett huj. Den firades i glatt sällskap av såväl släkt som vänner. Mycket trevligt och vi har tagit ut det mesta ur försommarvärmen som överraskade oss alla. Värmen har gjort att vi alla sovit litet sämre på nätterna, så jag drog en suck av lättnad igår när temperaturen sjönk. God nattsömn uppskattas nämligen hemma hos oss. Av såväl liten som stor!

Eftersom jag tycker om att dokumentera såväl barnens utveckling som andra projekt vi åtar oss, tänkte jag att det vore en kul idé att föra en dagbok över husprojektet. Det brukar ju vara roligt att läsa sånt senare. Vem vet, kanske jag gör en fotobok på hela projektet när det är klart (om det nu någonsin blir det!).

Efter att ha besökt några bokhandlar hittade jag precis det jag letade efter. Den perfekta dagboken. Pärmen är försedd med citatet "Den som börjat har gjort hälften". Vi har ju börjat! Få se då, om resten stämmer...

Ha en toppenbra vecka!

5 kommentarer:

alegni sa...

önskar er lycka till såväl med hus- som bokprojektet!
visst är det skönt med litet svalka mellan varven, men jag hoppas på mera värme framöver - i lämpliga doser :)
kram

sagaulla sa...

Jag hade samma tanke då vi byggde på Blidö, mina foton ligger fortfarande huller om buller i olika lådor! Men så är vi två också olika som dag och natt! Beundrar ordningsamma och kreativa människor.
Ha nu en bra vecka och njut av vädret!

Livet på Vestergård sa...

Vilken bra ide´att dokumentera husbygget. Det saknar jag från då vi renoverade och byggde.
Skönt med lite svalka efter den värme vi haft :)

Ardisia sa...

Vilken fin idé! Ångrar att vi inte gjorde det samma. Eller, hmm, tror inte det hade funnits tid för sånt, var intensiva månader måste jag erkänna... ;)

Ni förmodligen kommer att ha en lite mer långsam tempo, hoppas det!
Kram Mia

Anonym sa...

Bra ide,bra att ta fram senare och kolla vad man gjorde,minnet är så kort så de faller i glömska.Så jag säger bara.....Bra ide förverkliga den!!
Moster B.