onsdag 22 juni 2011

Planeringsyra,

Kikar in för att berätta att jag inte glömt bort er! Denna vecka är det bara så mycket att göra med husprojektet. Vi har suttit timtal med köksplaneringen, planerat grunden, kommenterat elplaneringen och suttit med huvudkonstruktören som ritar huset. Det känns nästan som dagarna (kvällarna och nätterna) inte riktigt vill räcka till.


I början av veckan besökte vi ett företag som hade dethär modellköket. Övre skåpen är precis den modell jag är ute efter, så jag blev riktigt glad när jag kom innanför dörren. Alla leverantörer säljer nämligen inte luckor med spröjs.


Denhär skylten stod på en av bänkarna i köket. Jag gillar hur man tänker på dethär företaget!

Morgondagens program ser också digert ut, så nu passar jag på att önska er alla en riktigt skön midsommar. Må solen skina där du är!

4 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Jag gillar också såna där spröjs, ångrar nästan att vi inte satte det på fler av köksskåpen. Vi hade inga problem att få det vi ville hos Amarillo kök, de kunde tillverka precis vad vi önskade. Så dem skulle jag absolut rekommendera till andra som bygger hus. Nackdelen är bara att det är en bit att köra dit.

alegni sa...

hoppas ni hittat rätt leverantör nu och får ert drömkök. den där skylten höll jag i i en affär en gång, men sedan köpte jag den ändå inte. jag har ångrat mig sedan dess...
trevlig midsommar!
kram

Lyckoslanten sa...

Du har en hel del att bry hjärnan med nu och så ska det va'. Husbyggen behöver tänkas igenom om och om igen. Blir toppen att få se köket sen!
Ha en trevlig midsommar! ♥

Livet på Vestergård sa...

Önskar dig en riktigt Glad Midsommar!
Kram Kicki