lördag 18 juni 2011

Vår tambur,


Jag passade på att städa litet idag, medan resten av familjen var ute. Vi förvarar barnvagnen i tamburen, så den bästa tidpunkten att städa där, är när vagnen är borta. Eftersom jag äntligen fått hem min kamera efter en lång service, så passade jag på att knäppa några kort i tamburen när jag väl höll på där.


Tyvärr är utrymmet ganska litet, så bilderna blev litet selektiva. På ena väggen står en stor byrå som rymmer mössor, vantar och en del av barnens ytterplagg. På väggen har vi några rejäla krokar som också avsedda för barnens kläder. Den lilla postlådan vid ytterdörren lägger vi viktig post i (läs: räkningar).


På den andra väggen har vi ett stort skåp med skjutdörrar. Där fanns en stor centralgarderob (som gjorde tamburen till en enda lång korridor) som vi rev när vi renoverade lägenheten. Det öppnade upp ett helt nytt rum och nu ryms flera att klä av och på sig samtidigt i utrymmet. Eftersom utrymmet är mörkt valde vi spegeldörrar som reflekterar ljuset bättre och gör rummet större. Jag vill att det skall kännas varmt och inbjudande när man kommer in, så vi har en röd matta på golvet. Den passar bra att ha just i tamburen. Smuts och sand syns nämligen inte alls på ytan. Väggarna i tamburen har jag målat om tre gånger, innan jag var nöjd med nyansen. Tredje gången gillt alltså!

Vi vilar litet från planeringsjobbet nu i helgen, men nästa vecka kommer att bli intensiv. Det är sista planeringsveckan. Sen går vårt hus i produktion. Väldigt spännande tider nu!

Ha en skön fortsättning på helgen!

3 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Verkligen spännande tider ni lever i nu med husbygget! Gillar din byrå, många fina saker som pryder den!

StrandviksVillan sa...

Ojojoj, så spännande med husplanerna!!
När blir det leverans då? Låter som allt skulle framskrida snabbt nu :)

När det gäller ugnsluckorna så röstar jag på svart ;) Åtminstone jag själv skulle tröttna på mässingen (för jag gillar inget som är gult ;)

Må så gott!

En vacker vardag sa...

A-C: Huset levereras i augusti, men fabriken håller semesterstängt innan, så allt skall spikas nu :-)