lördag 11 juni 2011

Favorit i repris,


Som ni kanske minns så köpte jag en uppsättning vita muggar i vintras, som jag presenterade här. Jag har varit väldigt nöjd med muggarna men jag kunde ha haft användning för några till så när jag såg att nätaffären Talo maalla hade fått in dem, passade jag på att beställa hem några till.

När jag beställde muggarna så nämnde jag att en av muggarna jag beställde i vintras hade en liten skada i lasyren. Ty min förvåning, när jag öppnade lådan som kom i veckan och såg att de lagt med en extra mugg för den som var skadad. Det kallar jag utmärkt service (eftersom jag inte bett om någon ersättning) och sånt gillar jag!

Jag kan också passa på att tipsa om affärens vackra och inspirerande blogg. Har du inte besökt den, så tycker jag att du skall göra det. Den hittar du här.

Nu skall jag fylla en av muggarna med kaffe och bänka mig framför "Kvällen är din" på TV. Ha en skön fortsättning på helgen!

3 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Ja, den butiken har mycket fint! Var senast idag in och kikade där, men kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha. Muggarna är jättefina, jag skulle vilja ha dem också. Men då får jag nog sälja nåt annat på loppis för det börjar bli trångt i skåpen... :-) Jag ska också ta en kaffe i sommarvärmen! :-)

Hanna sa...

jätte fin.
kram
Hanna

StrandviksVillan sa...

Dom där muggarna är så vackra!
Förstår att du fick bra service från den nätbutiken ;)