söndag 19 juni 2011

Städsöndag,

Med handen på hjärtat kan jag ju erkänna att man inte är värst inspirerad att städa och fixa i lägenheten nu när all energi går åt till planeringen av huset. Idag var det dock så svalt ute att vi kände oss litet hugade att städa. Maken tvättade balkongglasen och som vanligt öppnades en helt "ny" värld utanför.


För att fira den fina utsikten så dukade vi lunch ute på balkongen. När solen skiner är det för varmt att sitta där, men idag var det halvmulet och det var riktigt mysigt att sitta där.


En lunchfavorit hos oss är tunnbrödsrullar. De är bra att ha i hemma i skåpet och fylla med det som råkar finnas hemma. Idag bestod fyllningen av rökt skinka, ägg och gurka.

Ikväll har vi skickat ut några förfrågningar på material igen. I veckan väntar åtminstone två köksplaneringsmöten, möte med elplaneraren och jordbyggaren. Det vankas bråda dagar igen alltså!

5 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Usch då, jag minns den bråda tiden med alla planeringsmöten. Hoppas ni får ordning på köksplaneringen så småningom nu.

Ang. vinglasen på bordet så var det så att vi serverade en paj före tårtan och kakorna, därför var det dukat med båda glas och kaffekoppar :-)

lyckobo sa...

Vi har spenderat söndagen i samma tecken, du och jag! Hatar att städa då det är fint ute, så regnet var nog efterlängtat både av alla växter och mig! Tack för tipset på "lunchrullen", den skall jag prova på snart!

Ha det bra!

StrandviksVillan sa...

Mums, nu kurrar det i magen, önskar jag hade en sån rulle :)

Hmmmm... planeringsmöten vet inte vi vad det är eftersom mannen gjorde allt själv från att göra ritningarna, till att gräva, bygga, göra elarbetet osv... Det tog sin tid (och det finns fortfarande kvar att fixa) men i gengäld sparade vi in rejält på kostnaden.
Jo förresten, med köksfirman blev det ju några möten förstås ;) Fast jag hade med färdiga ritningar dit hur vi skulle ha det!

Lycka till med fortsatta förberedelser!
kram, A-C

Lyckoslanten sa...

Nu finns det mycket att ta igen hos dig! Så spännande när huset går i produktion! Bra du kan fokusera på det och barnen nu! Mysigt på balkongen också! Nu får vi göra något bra av den här dagen! ♥

Livet på Vestergård sa...

Tunnbröd är gott och kan varieras i det oändliga.
Jag säger som A-C här ovanför. Det blev inga möten när vi renoverade/byggde, maken har gjort allt själv.
Hoppas ni får en fin midsommarvecka! Kram Kicki