onsdag 29 juni 2011

GreenGate och powershopping,


Som ni säkert förstår så finns det inte värst mycket tid över för shopping just nu. Jag lyckades dock lirka loss en halvtimme idag och for på ett snabbt besök till Säde som fått in en leverans med härliga GreenGate produkter. Ni missar väl inte prissättningen på skylten? Utvalda produkter till halva priset. Man kan fynda porslin, burkar och en massa textiler...


...eller varför inte en färggrann orm? Den tyckte till och med jag att var söt - fast jag inte gillar ormar. Jag fyndade en hel del för framtida behov och gissa vad? Jo, en del var faktiskt i rosa! Undrar just om jag fått solsting?

Ha det gott i värmen!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin sommar.
Kram
Hanna

Anna-Lena sa...

Vad har hänt? Bör man bli orolig? Det här med rosa börjar ju bli mera regel än undantag nu! ;-) Och jag som brukar älska rosa och blommigt är inte alls speciellt såld på Green Gate. Eller jo, de är jättefina, men de passar inte in i mitt hem tycker jag. På rätt ställe är de hur ljuvliga som helst.

Lyckoslanten sa...

Gissa om jag har varit på väg sedan jag fick vinken på fb och här hos dig! Låter som om du fick med dig något rosa och vackert! Kanske något är kvar åt mig även om jag har en hel del Greengate i skåpet! :o)

alegni sa...

det skvallrades faktiskt om dina rosa inköp i affären när jag var där på min raid i går ;)
way to go!
kram

Anonym sa...

Way to go - Rosa ÄR vackert! :) Kanske jag också borde svänga in där på vägen hem idag..
E.

Livet på Vestergård sa...

Men nu borde jag genast ta mig till Säde ser jag :)
Ha en fin dag! Kram Kicki

Anna sa...

Ååååh... Jag borde ha gått dit sist jag var i Vasa!