lördag 1 januari 2011

Första dagen på året,


Nyårsafton firade vi i goda vänners sällskap hemma hos oss. Alla barn var på gott humör och hade fullt upp med att spana på raketer genom vardagsrumsfönstret. Vi åt hemlagad pizza och glass och som alltid när man har trevligt så går tiden alldeles för fort.


Det nya året inledde vi med en skön promenad hela familjen i ett ovanligt milt och skönt väder. Oftast blåder det ju från havet, men idag var det nästan vindstilla.Vi hade perfekt tajming för solen kikade nästan fram bland molnen just när vi var ute och man fick dendär första känslan av att vi kanske, kanske är på väg mot ljusare tider. Själv tycker jag att januari är den mörkste och tråkigaste månaden på hela året, så jag har inga höga förhoppningar på den nu påbörjade månaden.


Sonen och mannen testade sonens nya Stiga kälke som julbocken hämtade och de åkte så fort att snön bara yrde i backen. Sonen, som är väldigt arbetande av sig till sin natur, jobbade länge med att gräva långa tunnlar i snöhögarna. Dagen avrundade vi med middag hos min mamma. Så nu är vi mätta och belåtna - igen!

Jag hoppas ni har haft en njutbar första dag på året!

3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Jag har jobbat med bloggen hela dagen ,kunde inte bestämma färgen,tänk att allt blir så svårt ibland ,trevligt att få prova julklappen,god fortsättning på det nya året ,Nette

Livet på Vestergård sa...

Ni har haft en skön dag. Bara solen visar sig ska nog januari gå bra :)
Kram Kicki

Anonym sa...

Inget Kanske,kanske, kära systerdotter.Vi GÅR mot ljuset och då vi kommer halvvägs i januari så märks de redan och jag åtminstone kommer att se solen gå upp från köksfönstret.De bästa är nog detta då vi får gilla olika saker,jag älskar Januari.
God fortsättning och var rädd om din familj
Moster B