fredag 7 januari 2011

Fotovägg,


Trettondagen gick i ett huj. Jag fick en skön sovmorgon när mannen steg upp med barnen, men tyvärr kvitterades sömnsaldot kvickt bort imorse, när båda barnen vaknade 5.30. Suck! Jag satt hela kvällen framför datorn igår och kollade på olika planlösningar på hus. Jag hittade mycket intressant, men ju fler alternativen är desto svårare är det att välja. Har man t ex mera nytta av ett TV-rum eller en matsal i en familj på fyra personer?

Bloggvännen Alegni In Office talade för ett tag sedan om en fotovägg och jag blev litet inspirerad av det. Jag fotar ju en hel del och det skulle ju vara kul att ha några favoritbilder på väggen. Kanske bara svartvita, som bilden ovan. Vi har en stor tavla bakom TV'n som hamnat litet i skymundan när vi köpte en större TV och nu funderar jag på att sätta upp några foton där istället. Om man skulle sätta svarta ramar, borde det ju rimligen passa ganska bra in med TV'n som är svart. Har ni reflekterat över varför man aldrig ser några TV'n i hemmen i inredningstidningar? Det är lustigt för just för svårplacerade föremål vore det ju tacksamt med nya idéer.

Ha nu en riktigt skön fredag!

7 kommentarer:

sagaulla sa...

Fem knubbiga små fingrar och en knubbig liten hand........
Mina flummiga ideér faller nog inte dig i smaken så jag vill enbart önska er en Skön Helg!

En vacker vardag sa...

Ulla: Ja, händerna på den damen kan man nog lugnt kalla knubbiga. Ha en skön helg du också! Kram

Elvira sa...

Jättegullig donna på bilden. Jag håller med dig om efterlysningen av TV:n i inredningsreportagen, det kan man ju behöva lite idéer om faktiskt.

Hälsningar Elvira

Anonym sa...

Fin ide med svartvit fotovägg,framför allt då du fotar så fina bilder.
Sen tror jag att folk blivit så pass kloka nu för tiden så detta med TV inte är så viktigt,TV finns, men den är inte mera i centrum,så därför håller jag för TV-rum.
Moster B.

Livet på Vestergård sa...

Jag har funderat på att göra fotovägg i trappan upp till vinden ,men först borde vi tapetsera om väggarna.
Mycket att fundera på fram och tillbaka när man ska bygga hus. Det där slipper man när man renoverat ett gammalt hus :)
Kram Kicki

lyckobo sa...

Roligt med husplaner! Tips: strunta helt i klädskåp att ha i sovrummen,bara en massa spring med kläder hit och dit! Satsa på ett stort klädrum med skåp för alla, strax intill hjälpköket och bastu/badrum! Så sku jag absolut göra om jag fick chansen att bygga en gång till...

alegni sa...

vilken underbar bild på lillan!