måndag 10 januari 2011

Väntan på våren,

Hoppas att ni har haft en fin start på den nya veckan! Jag har börjat dagen med ett besök hos frissan. Jag njuter av varje minut där. Att få sitta ostörd en liten stund och bara bli ompysslad. Härligt! Så borde man få börja alla veckor.

En annan härlig sak är att vårkollektionerna så småningom börjar dyka upp i affärerna. En kollektion som jag verkligen längtar efter är den från ChillNorway. Eller vad sägs om denhär fina klänningen i blått,


Denhär ser ju också mysig ut,


Men dethär är nog min absoluta favorit,


Jag köpte några ChillNorway plagg i höst och jag har varit så nöjd med dem. Dagarna jag inte har använt dem i vinter, går att räkna på en hand ungefär. Så nu håller jag tummarna att vårkollektionen skall vara lika fin i verkligheten som den är på bild.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

3 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Fint att du fick en stund för dig själv. Ja de må kosta litet mer de där plaggen, men det lönar sig i längden. Jag använder mina CN och OM jättemycket. Min favorit är också den ljusa på fotot längst ner! :o)
Ha det skönt nu i veckan! ♥

Ingelapingela sa...

Vilka läckra klänningar du visar. Själv skulle jag också kunna tänka vilken som... Den översta fastnade jag nog lite extra för men det är ju en smaksak och kanske att det var färgen som avgjorde!

Kram Ingela
ps. ser jag rätt att jag är din första besökaren på nytt räkneverk? KUL ;-)

Lilith sa...

Härliga klänningar, den vita tycker jag också bäst om!
Var har du annars köpt de vita muggarna du visade i förra inlägget? Såna skulle jag gärna ha också! Inte för att vi behöver fler muggar och min man skulle få spader om jag kom hem med fler, men i alla fall... Det kanske går att smuggla in ett par i alla fall...? ;)