måndag 31 januari 2011

EsterElenora S/S 2011,

Solen har ju börjat kasta sina första vårstrålar på oss nu, men än är det långt till sommaren. Ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort - inspirerad av härliga bilder från EsterElenoras vår/sommarkollektion.

Jag gillar vita tunikor och klänningar till sommaren, så jag har stora förhoppningar på att hitta någon sommarfavorit bland dessa. EsterElenora kompletterar ju sina plagg med fantastiska sjalar också. Perfekta att svepa runt axlarna på en sval sommarkväll...

Sist men inte minst, min absoluta favorit. Jag bara älskar dethär fotot. Har ni sett en sötare modell? Det kommer alltså en barnkollektion från EsterElenora denna säsong. Riktiga prinsessplagg tror jag att de är!


Var det någon annan än jag som fick sommarkänslor av bilderna? Vi får drömma vidare ännu ett tag, men fortare än vi tror är nog sommaren här igen! Kika gärna in på EsterElenoras sidor för att se hela kollektionen.

Önskar er en fin start på den nya veckan!

6 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Jättefina kläder! Vet du om det är "one size" som gäller på alla deras kläder eller? Minns att den ena tunikan som du tittade på i vintras var det.

En vacker vardag sa...

Miss G: Ja, jag skulle tro det. Hittills har ju deras kläder varit one size. Jag vet inte om de kommer att ha samma princip med barnplaggen också. Vi får vänta och se. Den som väntar på något gott... :)

Miss Goldie sa...

Ja, vi får väl göra det! Sjalarna lär väl iaf passa ;-)

Gugis Pärlor sa...

Vad du har gjort vårfint på bloggen! I like! Fräscha färger precis som de kläder du visar idag... Vackert!

Kram Gugi

Lyckoslanten sa...

Oj så sjuk man blir i köpnerven! Jag har ju sjal, men de nya bilderna jag har sett litet varstans bådar gott! Vi drömmer vidare! ♥

Lyckoslanten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.