lördag 15 januari 2011

Sol ute OCH inne,

Redan igår på eftermiddagen kikade den så anonyma solen fram bakom molntäcket och även idag har den redan kastat några efterlängtade strålar på oss. Härligt! Efter en gnällig natt fick jag en så efterlängtad sovmorgon och jag känner mig nästan pigg idag.

I samband med veckohandligen igår så hann jag med en snabb avstickare till Polarn o. Pyret som kör slutrusch på rean. Tack för tipset Carina, om du läser detta! Sonen fick en ny vårjacka och dottern en vindstopperfleece och en mössa (som pappa valde). Vindstopperfleecen är ett utmärkt vår- och höstplagg tycker jag och en blåsig sommardag är den toppen att dra på.

Pojkarna är redan ute på skrinnskobanan. Sonen har börjat skrinna på dagis i veckan och han tycker det är jättekul. Han hann bara få på sin skrinnskorna så åkte han iväg med sin mjölklåda, berättade dagisfröknarna. De använder mjölk/limonadkorgar som barnen skjuter framför sig när de skrinnar på dagis. Det låter smart tycker jag. Det sparar ju på de vuxnas ryggar och verkar fungera bra för barnen när de lär sig hålla balansen.

Nu skall ja ta och packa ner de sista julpynten och sen skall vi iväg på husvisning.

Ha en riktigt skön lördag och njut av solens strålar!

8 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Så söt liten en.....
Kraam
Sanne

Anonym sa...

Skall bli trevligt att träffas om en stund!!
Att hon har klok och intensiv blick detta lilla flickebarn.
Moster B

alegni sa...

fin mysse på fin flicka!
akta dig så sonen inte blir för ivrig på skrickorna och vill börja spela hockey. mina nerver höll nästan inte när jag var hockeymorsa i åtta års tid... ;)
kram!

sagaulla sa...

Vilka stora fundersamma ögon i en skojig toppaluva!
Undrar om jag skall ta skridskorna med mig då jag kommer, tror nästan det! Va roligt att han gillade det, hoppas ni fick en trevlig samvaro med släkten i em.
Själv blev jag bjuden på lutfisk i Tullinge.
Kramar till er alla.

Anonym sa...

Jag var också på två husvisningar idag :)

Haje

Anonym sa...

Vad roligt att du också fyndade så fint på Po.p rean! :-)
H. Carina

Anonym sa...

Snygg bakgrund du gjort!
Moster B

LIVS LYST sa...

Så skjønn! Både lue og BARN!!!

LIV