lördag 29 januari 2011

Pardörrarnas paradis,

Vid en diskussion med vår husplanerare i veckan kunde jag konstatera att vårt kommande hus kommer att ha en hel del pardörrar. Kanske blir det ett riktigt pardörrsparadis! Pardörrar är fina tycker jag och ger ju både öppenhet mellan rummen och ett fint ljusinsläpp.

På ett sätt är det ju synd att vi bor så långt norrut, för det begränsar ju urvalet dörrar mot utsidan av huset ganska mycket. Fast vintern skulle jag nog inte byta bort iallafall. Trots att det regnar och är grått just idag.

Jag gillar färgvärlden i dessa bilder. Ljusa och varma färger. Just så vill jag ha det i vårt hus också!

Bilderna kommer från Campagne Decorations hemsida.

Ha nu en riktigt skön lördag trots ruskvädret!

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Väldigt vackert ,helt i min smak med färgerna man blir så lugn av dom ljusa färgerna ,kram Nette

Anonym sa...

Vi har två pardörrar och jag diggar dem stenhårt! Mannen i huset vill gärna ha upp båda dörrarna i dem hela tiden (så värmen cirkulerar bättre. Som om det sku vara så viktigt! :D) Jag vill ha ena av paret stängd hela tiden så jag får se genom de vackra rutorna :) Tycler man ryms bra att gå genom bara ena dörren.

Ännu finare sku det vara om man sku ha fattat att köpa gamla pardörrar med gammalt glas och riktigt trä och så byggt dörröppningarna enligt dem. Men man kan inte få allt här i världen...

Fint med ljusa färger!

H. Haje

Gugis Pärlor sa...

Jag minns planeringsskedet av vårt hus ännu med glädje. Om man är inredningsintresserad är det bland det bästa som finns... Pardörrar är fina. Det ska ni absolut planera in ;O)

Kram Gugi

Nanna sa...

Meillä on myös pariovia ja ne ovat tosi kauniita antavat huoneelle aivan oman tyylin, pidän niistä kovasti. Mikä väri maailma! Teidän kodista tuulee varmasti ihana!=)

sagaulla sa...

Oj vad jag önskar att du kunde se " Ljust och Fräscht" på Berns med Lindström och Schyffert, du skulle älska det!

En vacker vardag sa...

Ulla: Jo jag såg en intervju på Skavlan där de diskuterade Ljust och Fräscht. Skulle så gärna ha velat se den :)

Anonym sa...

Hej.. jag har 2 st par dörrar som jag säljer för min dotters räkning...gamla fina dörrar med glas,,från 60 talet,,, de finns i Sverige,,men man får ju nog hit dem till våren..vill du veta mera så får du ringa på 0503776285